Beliggenheten – helt konge

Du trenger ikke være konge eller dronning for å bo som en. På lade Park bor du sentralt samtidig som du kan nyte mange av friluftsområdene i nærheten. Alt etter ditt ønske!


Les mer


Hvilken leilighet passer best for deg?

Du skal like stedet du bor på. Alle kvaliteter i boligen og området rundt er viktige – de påvirker deg, og blir en del av din hverdag. Felles for alle leilighetene er at de har praktiske planløsninger med god arealutnyttelse.


Les mer


Kvaliteten – helt konge

Kjøp av leilighet i Lade Park er en investering i livskvalitet, hvor boligens kvaliteter ivaretar din investering gjennom gode materialvalg, god driftsøkonomi, samt enkelt og praktisk vedlikehold.


Les mer


Bo funksjonelt

Det er lagt stor vekt på gode og funksjonelle løsninger for alle leilighetene. Leilighetene bygges etter dagens strenge krav til byggeteknisk kvalitet, god standard, gjennomtenkte planløsninger og stedstilpasset arkitektur.


Les mer


Godt håndverk og moderne boligstandard

Et viktig moment når man kjøper seg ny leilighet under oppføring, er at kunden skal føle seg trygg på at boligen blir slik som den er planlagt, og at man har tillit til utbyggers gjennomføringsevne.


Les mer
Meld din interesse og bestill prospekt*

:
:
:
: * Når du sender inn skjemaet samtykker du til at vi kan kontakte deg om prosjektet.
 

Joachim Jerner
Tlf: 91 66 15 16
Epost: joje@aktiv.no
Aktiv Eiendomsmegling Trondheim
Skippergata 14, 7042 Trondheim
  * Når du sender inn skjemaet samtykker du til at vi kan kontakte deg om prosjektet. Send inn  
 
 
 
Joachim Jerner
mobil 91 66 15 16 , joje@aktiv.no
Aktiv Eiendomsmegling Trondheim